Over ons

The Foodvillage comfort food store

The Foodvillage is de comfort food store voor actieve, drukbezette mensen/foodies die op zoek zijn naar kwaliteit, unieke en eerlijke smaken. Ze vinden er een gepast antwoord op de steeds wederkerende vraag 
“wat eten we vandaag?” …

Bereide Maaltijden

Het unieke karakter van het aanbod van The Foodvillage is te vinden in het brede gamma aan bereide meeneemgerechten, stuk voor stuk heerlijk en van prima kwaliteit. Klanten kunnen bij ons terecht voor allerlei soorten keukens : Belgisch, Cantonees, Frans, Grieks, Indisch, Indonesisch, Italiaans, Japans, Libanees, Marokkaans, Middellands, Thais, Vietnamees, enz…
Daarnaast is er ook een ruime keuze aan smakelijke Salad in a Jar, soepen en desserts. 
The Foodvillage biedt een weekmenu aan dat samen met “de klassiekers”, online besteld kan worden en thuis geleverd of in de winkel afgehaald.

Vis en Zeevruchten

The Foodvillage heeft een ruim assortiment verse vis, schaaldieren en zeevruchten in de aanbieding. De dagelijkse levering zorgt tevens voor een constante toevoer van verse producten.

Delicatessen

Er is een ruim aanbod aan fijne kazen en heerlijke charcuterie en tapas te vinden in de winkel.

Wijnen

The Foodvillage wil een verfijnde selectie van wijnen uit heel de wereld aanbieden. Uiteraard kan een selectie van champagnes, Cava’s en andere schuimwijnen hier niet in ontbreken.

Eenvoudige recepten

Voor de gepassioneerde foodie bieden wij via onze site een zeer ruim aanbod aan recepten van over heel de wereld.

Gezellige en vriendelijke ontvangst

Wij zijn klantgericht, dienstvaardig en gepassioneerd door FOOD. Met onze knowhow zijn wij in staat om onze klanten steeds met raad en daad bij te staan in hun keuzes.

Online store

Klanten kunnen bij ons ook terecht via de online store waarin gerechten online besteld en betaald kunnen worden. De meeste gerechten kunnen aan huis worden geleverd.