Missie & Visie

The Foodvillage comfort food store

Er is een nog steeds een groeiende aandacht naar alles wat met kwalitatieve etenswaren, eten, wijn en koken te maken heeft. Het grote publiek blijft door deze materie geboeid en streeft naar eenvoudige en makkelijk bereikbare bereide rechten, verse producten, ingrediënten, informatie en diensten. 


Klanten moeten steeds op de producten en diensten van The Foodvillage kunnen vertrouwen. Daarom streven wij ernaar om kwalitatieve, verse, originele en biologisch verantwoorde producten aan te bieden. Tevens hechten we veel belang aan authenticiteit en respect voor het product. We willen dat onze klanten wederkerend tevreden zijn over het aanbod en de service met daartegenover een goede prijs-kwaliteitverhouding.

The Foodvillage biedt eerlijke en verantwoorde producten aan, die bovendien lekker en gezond zijn en volgens de strengste normen op vlak van hygiëne worden bereid. Het is onze ambitie om op middellange termijn uit te groeien tot een referentie in de wereld van alles wat met de geneugten van het eten te maken heeft.

Foodvillage