Catering

Particulier

Huwelijken, communies, lentefeesten, verjaardagen, tuinfeesten, diners, etc.


Elk feest hoort iets bijzonder te zijn. The Foodvillage is de ideale partner om dit voor u te organiseren. Want een feest organiseren vraagt om een goede voorbereiding en planning. We staan u hierin bij, alsook in de uitvoering en opvolging van uw feest. Zodat u, uw familie en gasten volop kunnen genieten!

Het feest


We kunnen zorgen voor fijne gerechten in buffetvorm, walking dinner, aan tafel geserveerd of een BBQ. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor aangepaste drankjes, professionele bedienig, servies in elke kwaliteit, meubilair, decoratie en bloemen, tafelversiering, sfeervolle verlichting en al wat er komt kijken bij een perfect feest. Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. Met The Foodvillage geniet u zorgeloos van een magische dag.
Voor onze voorstellen mbt buffetten, menu’s en bbq’s volg deze link.

Bespreking van het feest


Samen met u maken we een eerste afspraak. Dit kan bij u thuis, in onze kantoren te Schiplaken of op de locatie. We bekijken samen uw wensen en doelstellingen en we bespreken meteen de verschillende mogelijkheden om uw feest te organiseren. Op basis van dit kennismakingsgesprek maken wij een voorstel op maat, volgens uw wensen en passend binnen uw budget. Daarna volgt, indien nodig, een gesprek om de details te regelen.
Wij kunnen uiteraard voldoen aan behoeften mbt allergieën en voorkeuren voor vegetarische gasten onder uw genodigden.

Offerte Aanvragen

Zakelijk

Productintroductie, opendeur dag, personneelsfeest, openingsevents, etc.

Zet uw bedrijf of product in de kijker bij uw klanten, relaties en personneel met een spraakmakend event. The Foodvillage is gespecialiseerd in het organiseren van professionele events voor bedrijven. Dankzij een goed georganiseerd event gunt u uw medewerkers, klanten, relaties, leveranciers en contacten al meteen een exclusieve kennismaking.

Aankleding event


We kunnen zorgen voor fijne gerechten of hapjes in buffetvorm, walking dinner, aan tafel geserveerd of een BBQ. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor aangepaste drankjes, professionele bedienig, servies in elke kwaliteit, meubilair, decoratie en bloemen, tafelversiering, sfeervolle verlichting, muzikale omkadering, presentatoren, attracties en al wat er komt kijken bij een perfect event. Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht.

Bespreking van het event

Samen met u maken we een eerste afspraak. Dit kan bij u op het bedrijf, in onze kantoren te Schiplaken of op de locatie. We bekijken samen uw wensen en doelstellingen en we bespreken meteen de verschillende mogelijkheden om het event te organiseren. Op basis van dit kennismakingsgesprek maken wij een voorstel op maat, volgens uw wensen en passend binnen uw budget.

Offerte Aanvragen

Tevreden Klanten

amplibnp paribas fortisbnp paribas fortisdpdnexyanexact belgiumgemacojennes nvortecxpenditure